Menu
Your Cart

Baterijska svetilka Led Lenser H15R Core

Baterijska svetilka Led Lenser H15R Core

Če se radi odpravite na naravne izlete, ki pogosto trajajo do teme, ne smete zamuditi žarometa. Jedro Ledlenser H15R je nujno za kampiranje, različne dejavnosti na prostem ali celo gospodinjska dela. S tem žarometom doseže moč 2500 lm, kar je potrebno za zahtevne športnike ali reševalce. V temi osvetljuje prostor do razdalje 250 m. Vir svetlobe žarometa Ledlenser je LED dioda, ki ima življenjsko dobo 80 h. Ta model se tako uvršča med LED žaromete. Notranja baterija ima kapaciteto 4800 mAh, kar zagotavlja življenjsko dobo do 80 h. S tem modelom vam ne bo treba opraviti z baterijami, saj je opremljena z baterijo za ponovno polnjenje. Tako spada v kategorijo polnilnih žarometov. Ta žaromet je primeren za dež in vlažno okolje, saj je vodoodporen.

Tehnične lastnosti:

- Žaromet Ledlenser H15R Core ima prostornino 2500 lm
- Njegov največji požaj je 250 m
- Žaromet traja do 80 ur
- Vzdržljiv žaromet
- Vir svetlobe: LED dioda
- Kapaciteta baterije: 4800 mAh
- Li-Ion baterije
- Najdaljša življenjska doba baterije: 80 h
- Žaromet ima stopnjo zaščite IP67
- Teža: 380 g
- Jedro Ledlenser H15R ima 1 LED
- Ponuja možnost uravnavanja jakosti svetlobe

Če želite sijati ne le v popolni temi, lahko enostavno prilagodite jakost svetlobe. Jedro Ledlenser H15R vzdrži udarce, zato ni pomembno, ali padete. Lučka se zaradi ključavnice ne vklopi pomotoma. Če jo potrebujete, boste za nekaj časa lahko povečali moč, zahvaljujoč kateri bo žaromet pridobil več naknadnega sijaja in intenzivnosti svetlobe. Z lahkoto lahko nastavite, kaj želite osvetliti, saj ima nagibno konstrukcijo.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
mywindow.document.write(''); mywindow.document.close(); mywindow.focus();setTimeout(function () { mywindow.print(); mywindow.close(); }, 500); }