Menu
Your Cart

Baterijska svetilka Led Lenser MT10 XTREM

Baterijska svetilka Led Lenser MT10 XTREM

LED Lenser MT10 je kompaktna baterija za polnjenje, ki lahko ustvari največ 1000 lumnov iz ene same LED diode Xtreme. Poganja ga litij-ionska baterija 18650 3400 mAh, pri najvišji nastavitvi pa ima čas delovanja do 6 ur (do 1 lumna).

Baterija se polni znotraj gorilnika preko polnilnih vrat na vratu gorilnika. Dvignite pokrov za prah, da razkrijete vrata za polnjenje micro USB, in priklopite priloženi kabel micro USB za polnjenje prek računalnika / prenosnika ali preko omrežja / avtomobila z ustreznim adapterjem USB (ni priložen). Indikator polnjenja v stikalu zasveti rdeče, kar kaže, da je polnjenje v teku, in po zaključku polnjenja zasveti zeleno.

MT10 ponuja tri nastavitve svetlosti in strobo, ki so na voljo v treh vnaprej nastavljivih izbirnih načinih. Gorilnik je tovarniško nastavljen na način 1, ki se pri vsakem pritisku preklopi po vrstnem redu od visokega, srednjega, nizkega in izklopljenega. Način 2 preklaplja med nastavitvami v nasprotni smeri od nizke, srednje, visoke in izklopljene. Končno način 3 preklopi nastavitve svetlosti na enak način kot način 1, razen če je baterija v katerem koli načinu vklopljena, lahko pritisnete in držite gumb, da aktivirate nastavitev strobofona.

Preklapljanje med načini je preprosto in poteka tako, da držite pritisnjen gumb, ko je gorilnik izključen. Medtem ko držite gumb, bo lučka po 10 sekundah enkrat utripala na označeni način 1, dvakrat utripnite, da po 13 sekundah označite način 2, po 16 sekundah pa trikrat utripnite, da prikažete način 3. Ko dosežete želeno nastavitev, spustite gumb in lučka ostane v tem načinu, dokler je znova ne spremenite.

MT10 ima tudi način zaklepanja, da prepreči nenamerno aktiviranje, ko ga ne uporabljate, in ga je mogoče aktivirati enako kot spreminjanje načinov, le da gumb držite 19 sekund, dokler lučka ne utripne štirikrat. Če želite izklopiti način zaklepanja, držite gumb 5 sekund, dokler lučka enkrat ne utripa.

Vgrajen indikator moči v stikalu gorilnika prikazuje zeleno, rumeno ali rdečo luč preostalega napolnjenosti akumulatorja. To se samodejno zgodi, ko vstavite baterijo ali pa do nje kadar koli dostopate tako, da držite tipko 2 sekundi, ko je gorilnik izključen.

Napredni sistem ostrenja vam omogoča, da usmerite svetlobo od točke do poplave tako, da glavo gorilnika pomaknete naprej in nazaj. Pri najvišji nastavitvi, ko je ostren v točko, lahko MT10 s popolnoma napolnjeno baterijo odda žarke do 180 metrov.

Kot nalašč za dejavnosti, kot so kampiranje ali ribolov, ima priročno vrvico, vgrajeno žepno zaponko in najlonsko torbico za enostavno nošenje.

informacije o izdelku:
Tri nastavitve svetlosti in strobo
Trije izbirni načini
Zakleni funkcijo
Indikator vgrajene baterije

Operativni načini:
Nizka: 10 lumnov; 144 ur delovanja; 20 m doseg snopa
Sredina: 200 lumnov; 15 ur delovanja; 100 m doseg snopa
Visoka: 1000 lumnov; 6 ur delovanja; 180 m doseg snopa

Zgornji parametri so testirani v laboratorijskih pogojih z uporabo priložene baterije z načinom varčevanja z energijo (do 1 lumna), podatki pa se lahko razlikujejo med gorilnikom, baterijami, okoljem in posameznimi navadami uporabe.

Tehnične podrobnosti:
Tip: ročna baterija za ponovno polnjenje
Načini delovanja: Nizko / Srednje / Visoko / Strobe
Svetlobni tok: do 1000 lumnov
Svetilka: 1 x Xtreme LED
Doseg žarka: do 180 m
Čas delovanja: do 144 ur pri nizki nastavitvi (do 1 lumna)
Čas polnjenja: približno 6 ur
Fokus: fokus z eno roko; mesto za poplavo
Optika: Napredni sistem ostrenja
Potrebne baterije: 1 x 18650 litij-ionska baterija (vključena)
Skupna dolžina: 128 mm
Premer glave: 32,4 mm
Premer cevi: 27,1 mm
Teža: 156 gramov (vključno z baterijo)
Barva telesa: črna
Material ohišja: aluminij iz letala
Električni kontakti: pozlačeni kontakti
Tip stikala: stranski gumb
Okolje: Vodoodporno po standardu IPX4
Garancija: 5 let
Skladnost z zakonodajo: CE / RoHS


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
mywindow.document.write(''); mywindow.document.close(); mywindow.focus();setTimeout(function () { mywindow.print(); mywindow.close(); }, 500); }