Menu
Your Cart

Aparat za vakuumiranje HV500 Status

Aparat za vakuumiranje HV500 Status
Aparat za vakuumiranje HV500 Status
  • Zaloga: Na zalogi
  • SKU: 3831091700077
119,99€
Brez DDV: 98,35€

Vakuumsko shranjevanje hrane
Hrana, izpostavljena zraku, je podvržena propadanju, saj bakterije za rast in razvoj potrebujejo kisik. Z vakuumskim pakiranjem odstranite kisik in s tem preprečite gnitje, plesen, žaltavost ter tudi izgubo okusa, vitaminov in arome. Brez dodajanja konzervansov ali drugih (škodljivih) dodatkov. Vakuumiranje je najbolj naraven način podaljševanja obstojnosti hrane.


Vakuumirka HV500 je funkcijsko zmogljiva, a kompaktna in enostavna za uporabo. Idealna je za mestne družine, ki vakuumirajo pridelek z vrta ali tržnice in manjše količine suhomesnih izdelkov. Idealna izbira, ko je kakovost hrane na prvem mestu!

Vakuumiranje čvrstih in suhih živil je popolnoma poenostavljeno s funkcijo avtomatskega vakuumiranja. Za vas to pomeni vakuumiranje z enim pritiskom na gumb. Aparat izsesa zrak in zavari vrečko pri doseženem podtlaku –750 mbar.

Za občutljiva živila, kot so sveže meso, gobe in mehko sadje uporabite t. i. ročno vakuumiranje. V tem primeru spremljajte proces vakuumiranja in ustavite izsesavanje zraka, ko začne tekočina po vrečki polzeti proti aparatu oz. preden se vrečka stisne toliko, da bi poškodovala mehka živila. Aparat nato vrečko še zavari in živilo je pripravljeno za v shrambo ali zamrzovalno skrinjo.


Vakuumiranje tekočih živil

Za vakuumiranje juh in ostalih tekočin uporabite vakuumske posode, vakuumski vrč ali univerzalni vakuumski pokrov. S posebnim priloženim nastavkom in funkcijo »vakuumiranje posod« boste juham in sokovom podaljšali svežino in zaščitili hranljive vrednosti. Vakuumiranje je odlična rešitev tudi za prenašanje tekočin, saj je zavakuumirane pokrove posod nemogoče odpreti, brez da bi popustili ventil na pokrovu.
Zavakuumirajte kateri koli kozarec ali posodico v svoji kuhinji

Ne zavrzite ostankov solate, marmelade ali smutija. Z univerzalnim vakuumskim pokrovom lahko zavakuumirate vse posode, skodelice ali kozarce premera od 6 do 12 cm. Pokrov namestite na posodo z ravnim robom in izsesajte zrak z vakuumskim aparatom ali ročno vakuumsko črpalko. S tem jim podaljšate rok trajanja, saj z vakuumom preprečite oksidacijo, sušenje, plesen in propadanje živil.
Vsakodnevno vakuumiranje posod brez aparata

Kadar želite na hitro zavakuumirati posodo ali vakuumski pokrov, uporabite ročno vakuumsko črpalko Status, ki je tako majhna, da jo imate lahko vedno pri roki. Vakuumski aparat pa pospravite v omarico, dokler ni čas za vakuumiranje večjih količin živil.


Kako ponovno neprepustno zapreti vrečko za vakuumiranje brez varjenja?
Za zapiranje vseh vrst vrečk uporabite zapiralo Fresh Stick dolžine 22 cm, ki neprepustno zapre embalažo različnih živil, od kave in čipsa do odprtih vakuumskih vrečk, ki jih boste vrnili v zamrzovalnik ali pa nameravate vsebino porabiti v dnevu ali dveh. Zapirala vodotesno zaprejo vrečke, zato čips in keksi ostanejo hrustljavi, kava pa polna arome. Poskrbijo tudi za čistočo vaših predalov – nič več raztrošenih zrnc polente in sladkorja, ki privabljajo molje.


Vakuumski aparat Homevac HV500: garancija
Vakuumator HV500 je proizveden v Sloveniji in ima dveletno garancijo kakovosti.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje