Menu
Your Cart

Belton 4 oreh 0,75 l

Belton 4 oreh  0,75 l
Belton 4 oreh  0,75 l
Belton 4 oreh  0,75 l
Belton 4 oreh  0,75 l
Belton 4 oreh 0,75 l
  • Zaloga: Na zalogi
  • SKU: 3838968550049
11,90€
Brez DDV: 9,75€

Belton površinski premazi les ščitijo pred vremenskimi in mehanskimi vplivi, hkrati pa les tudi dekorativno obarvajo. Delimo jih na lazure, ki so polprosojne in ohranjajo strukturo lesa vidno in pokrivne barve ki povsem prekrijejo strukturo lesa.

Novi tankoslojni Belton prodira v les in je primeren za zaščito dimenzijsko nestabilnega lesa. Ker se, tako kot nekoč, nanaša v 3 slojih, je njegova vremenska odpornost odlična. Premazana površina je rahlo matiranega videza. Izdelujemo ga v 17 standardnih barvnih tonih.

Z njim zaščitimo zunanje dele ostrešij, fasadne obloge, ograje, vrtne lope, vrtno pohištvo in druge lesene elemente zunaj in znotraj stavb, kadar želimo, da bo po premazovanju struktura lesa vidna, končni videz površin pa rahlo matiran.

Kadar bo les izpostavljen vremenskim pogojem ali v vlažnem prostoru, ga pred nanašanjem Beltona impregniramo z Bellesom.

Da bi se pri obnavljanju izognili temnenju površine, obarvanemu Beltonu lahko dodamo največ do 30 % brezbarvnega in s tako pripravljeno mešanico premazujemo površino.

Opozorilo

Brezbarvni Belton ni primeren za zaščito lesa zunaj. Če želimo lesu, ki je izpostavljen vremenskim pogojem ohraniti naravni izgled, ga zaščitimo z Beltopom uv plus.

Lastnosti:

- tankoslojna lazura brez dodatka vode

- ščiti les pred vremenskimi vplivi

- primeren za zunaj in znotraj

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
mywindow.document.write(''); mywindow.document.close(); mywindow.focus();setTimeout(function () { mywindow.print(); mywindow.close(); }, 500); }