Menu
Your Cart

Hladilnik NRC619CSXL4WF Gorenje

Gorenje NRC619CSXL4WF spada v energijski razred C. Ima pametni sistem Adapttech. Ta sistem je bil zasnovan za vzdrževanje stalne temperature v hladilniku, ne glede na pogostost odpiranja njegovih vrat. Neprestano spremlja uporabo vašega hladilnika in upravlja temperaturo, da prepreči morebitna povišanja temperature, s tem pa zagotovi dolgotrajno svežino vaše hrane in zmanjša porabo energije.


Pametni Wi-Fi hladilnik

Hiter svet, v katerem živimo, in vse priložnosti, ki jih ponuja, lahko prispevajo k občutku, da nimate nadzora nad lastnim življenjem. Še posebej, če se vam zdi, da v enem dnevu ni dovolj ur.

Ključna je organizacija in dobro upravljanje časa. Zato pri nakupu novega hladilnika izkoristite prednosti novih tehnologij in izberite takšnega, ki podpira povezan življenjski slog. Hladilniki z zamrzovalniki Gorenje GardenFresh z WiFi omogočajo daljinsko spremljanje, oddaljena obvestila in nastavitve ter komunikacijo s servisnim centrom ne glede na to, kje se nahajate.

Novi Wi-Fi hladilniki z zamrzovalnikom Gorenje spadajo v kategorijo Smart aparatov. Pametni hladilniki Wi-Fi poenostavljajo vaše vsakdanje življenje, saj so tu, da zadovoljijo vaše različne potrebe. 


Uporaba Wi-Fi hladilnika

Hladilnik enostavno povežete z vašim brezžičnim internetnim omrežjem (Wi-Fi) doma in enostavno upravljate prek aplikacije ConnectLife od koder koli. Aplikacija ConnectLife je na voljo brezplačno na Google Play trgovini za uporabnike Androida ali iOs trgovini za uporabnike Apple mobilnih telefonov. Z namestitvijo aplikacije ConnectLife na pametni telefon ali tablico preprosto nastavite želeno temperaturo kar med nakupovanjem oz. vklopite funkcijo SuperCool ali FastFreeze. Hladilnik vas bo samodejno obvestil tudi v primeru odprtih vrat, padca temperature in drugih nevšečnosti.


Predal CrispZone

Zaradi nizke temperature in samodejnega nadzora vlage bodo živila v tem prostornem predalu dlje ostala sveža. Funkcija SmartHumidity ves čas vzdržuje optimalno vlago v predalu, in sicer s posebno membrano, prek katere se odvečna vlaga samodejno izloča, zato sadje in zelenjava ostaneta čvrsta in sveža.


FastFreeze

Funkcija FastFreeze zamrzne hrano pri nizki temperaturi –24 °C, da se v njej ohrani večina mineralov. Po približno dveh dneh se funkcija samodejno izklopi in temperatura zamrzovalnika se povrne na prvotno nastavitev.


EcoMode

Kadar ste dlje odsotni, bodo vrata hladilnika ves čas zaprta, zato ga lahko nastavite, da deluje v načinu za varčevanje z energijo.


IonAir

Sistem IonAir ustvarja negativno nabite ione, ki se zaradi nove funkcije prezračevanja MultiFlow 360° enakomerno razporedijo po celotni notranjosti hladilnika. Zrak, obogaten s temi anioni, ohranja okus živil in odstranjuje neprijetne vonje.


SuperCool

Funkcija intenzivnega ohlajevanja precej zniža temperaturo v hladilniku, da se lahko hrana po večjih nakupih izjemno hitro ohladi. Po šestih urah se funkcija samodejno izklopi in temperatura v hladilniku se povrne na prvotno nastavitev.


MultiBox

Večnamensko posodo lahko s pokrovom nepredušno zaprete, zato jo lahko uporabite za shranjevanje sira, čebule in drugih živil z močnim vonjem, poleg tega bodo ta živila tako ostala sveža in sočna.


XtremeFreeze

Ob vklopu te funkcije se živila, ki jih shranite v posebni predal v zamrzovalniku, zamrznejo precej hitreje, zato je kakovost zamrznjenih živil boljša.


LedLight

Osvetlitev LED zagotavlja odlično in izjemno učinkovito osvetlitev. Njena življenjska doba je trikrat daljša od običajnih žarnic, poleg tega porabi do desetkrat manj energije.


Tehnične podrobnosti:

 • Energijski razred: C
 • Zamrzovalni prostor: Spodaj
 • ConnectLife: da
 • Število vrat: 2
 • Prostornina hladilnega prostora: 229 l
 • Prostornina zamrzovalnega prostora: 106 l
 • Letna poraba energije: 168.81 kWh
 • Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik (ločeno upravljanje zamrzovalnika)
 • Nivo hrupa: 35 dB(A)
 • Neto teža: 71,5 kg
 • Dimenzije (ŠxVxG): 60 × 200 × 66,3 cm


Garancija: 5 let

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje